Почетна 2019-02-28T09:15:42+00:00

Најдобрите сајтови на Бинго

биндо бонус

Депозит £ € $ 10 + Игра со £ € $ 40

Игра сега!

Депозит £ € $ 10 + Игра со £ € $ 40

Игра сега!
намигнете бинго онлајн

Депозит £ € $ 10 + Игра со £ € $ 40

Игра сега!

Play Бинго Онлајн

Онлајн бинго стана многу популарна игра за милиони (онлајн) бинго играчи во последниве години.
Популарноста на играта во голема мера се должи на фактот дека играње бинго онлајн е толку многу поевтино и полесно да се прави, наместо да се посети салата базирана во земјата.
Локалните локации честопати имаат поголеми трошоци и онлајн играчи се разбудија за фактот дека цените што ги нудат овие сали не се најдобри. Постојат многу популарни сајтови како гала бинго, мека бинго, сонце бинго и многу повеќе.

Многу бинго фанатици почнаа да играат онлајн бинго во голем обем и во целиот свет. Сето тоа е можно, бидејќи многу луѓе се онлајн.
Предностите на играње бинго онлајн, наспроти салата базирана на копно е дека тоа е, секако, подостапно. Постои, исто така, повеќе различни видови на игри на располагање. Без оглед на вашиот онлајн буџет, секогаш има достапни игри кои одговараат на вашиот буџет!

Постојат многу бесплатни игри достапни онлајн. За да можете да ги испробате игрите, пред да потрошите пари Бинго сајтови.

МекаПотроши £ € $ 10 и играј со £ € $ 40
Игра сега
робин хауба бингоДодади £ € $ 10 и играј со £ € $ 50 + 50 слободен врти
Игра сега
намигнете бинго онлајнДепозит £ € $ 10 + Игра со £ € $ 47
Игра сега
Депозит £ € $ 10 + Игра со £ € $ 40
Игра сега
благороден бингоДепозити £ € $ 10, добијте 250%
Игра сега
Додади £ € $ 10 и играј со £ € $ 40
Игра сега
moonbingoДодади £ € $ 10 и играј со £ € $ 30 + 100 слободен врти
Игра сега
Додади £ € $ 10 и играј со £ € $ 40 + 10 слободен врти
Игра сега

историја

Бинго стана многу популарен во дваесеттиот век, но основите на играта одат назад. Корените на играта се протегаат назад во годината 1530. Во Италија имаше државна лотарија наречена "Lo Gioco del Lotto d'Italia". Денес сеуште можете да ја играте оваа игра во Италија, неделно во сабота (LOTTO). Децении подоцна, на крајот од 18. Век, играта стана популарна во Франција. Една верзија на играта користеше играчка картичка со 9 колони и 3 редови, имаше 4 слободни места по ред.

Играчот кој повикал играл во торба и избирал дрвени чипови. Овие чипови имале броеви 1 преку 90 (1 до 10 за колоната 1st, 11 до 20 за колоната 2nd и така натаму). Првиот играч кој покривал комплетен ред беше победникот на играта. Овие игри со лотарија наскоро станаа многу популарни низ целиот континент.

Бинго е огромен овие денови. Игри се движат од мали игри за да си играат со семејството, да масивни сали. Но, Бинго најчесто се игра онлајн на вашиот десктоп, лаптоп, таблета со паметен телефон. Луѓето сакаат да се дружат, што е зошто одат во сали, можете да разговарате со други, но онлајн е ист! Секогаш постои функција за разговор. Повеќето редовни играчи се на возраст над 40, но играта ја откриваат млади луѓе, а младите луѓе играат онлајн.

Бинго сајтови

Онлајн бинго сајтови нудат најчести варијанти: 75 топки, 80 топки или 90 топки. Игрите се играат брзо, и за секој буџет. Наградите варираат од неколку центи до големи награди кои се менуваат во животот. Веб-страницата дава бонуси за нови играчи и нуди промоции и кул награди за редовни онлајн играчи.

Разликата помеѓу игрите како што се 75 Ball Bingo, 80 Ball и 90 Ball е во брзината на играта, вкупните полиња, начинот на кој се уредуваат броевите, победничките обрасци во играта и вкупниот број на топки во играта.

75 Бол Бинго

Ова е најчеста игра во многу земји на интернет и офлајн. Картичките во оваа игра се дизајнирани во 5 од страна на 5 решетката со во средината празен простор. Броевите 1 до 75 се повикуваат додека не се појави победничката шема. Обично победничките обрасци се менуваат помеѓу игрите, па бидете сигурни дека ќе ја разберете победничката шема пред почетокот на секоја игра на Бинго. Најпопуларните победнички обрасци се во форма на букви или пополнување на хоризонтални и дијагонални линии на картичката. Овој тип на (онлајн) бинго варијанта е најпосакувана поради неговата брзина и редовната промена на шаблоните.

80 топка

Верзијата 80 Ball Bingo е популарна онлајн, наместо традиционални бинго сали. Разликата е во дизајнот на картичката. 80 Ball Bingo картичката е дизајнирана на 4 од страна на 4 мрежа без празни простори. Колоните се прикажани во различни бои, така што играчите можат да ги забележат броевите побрзо. Како и во 75 Ball Bingo, оваа игра се игра со победнички обрасци. Сепак, различниот дизајн на картичката значи дека нови шаблони за добивање се достапни. Дијагонални бинго или агли се достапни модели во играта. 80 Бол е многу кул играта поради овие чудни модели, и повеќе броеви извика во играта.

90 Бол Бинго

Картата во оваа игра е дизајнирана со 9 колони и линии 3. Секоја линија содржи 5 броеви и 5 празни квадрати. Броевите на картичката се движат од една до деведесет и нема "слободна" плоштад, бидејќи постои на 75 Ball Bingo картичка. Играње онлајн 90-топка бинго е најголем дел од времето направено со купување на лента од шест билети. Оваа лента обично ги содржи сите 90 броеви кои се дистрибуираат по случаен избор во шест билети. Ова значи дека за секоја повикана топка, еден број може да се одбележи на било која од шестете билети, бидејќи се појавува само еднаш на лента. Ова е сето тоа направено автоматски, така што не мора да му посветувате целосно внимание на играта.
Можете дури и да купите билети и да си заминете! Софтверот ја прави целата работа кога играте онлајн. Исто така, проверете го Play Bingo пријатели страница и врвот 10 казина онлајн.

бинго онлајн